Djiego on vuonna 2008 syntynyt hollantilainen puoliverinen. Sen omistaa kokenut hevosharrastaja Laura Kortelainen. Hän kertoi, että Djiegolla on aina ollut ohut karva, joka on myös hilseillyt jonkin verran. Laura kuuli sattumalta, että Nutrolinin tuotekehittäjä, rasvahappotutkija Mikko Griinari, on kehittänyt hevosille tarkoitetun rasvahappovalmisteen, joka on tarkoitettu nimenomaan ihon hyvinvointia varten. Laura ilmoitti testiryhmään hevosensa Djiegon, jonka osalta testi alkoi kesällä 2016. Laura alkoi syöttää Djiegolle öljyä sen väkirehujen joukossa. Muilta osin ruokinta pysyi samana kuin aikaisemmin, eli öljy oli ainoa muutos ruokinnassa. Muutenkin hevosen hoito ja elinolosuhteet pysyivät samoina. Laura kertoo, että tuote maistui hevoselle hyvin.

Laura kertoo Djiegon ihossa ja karvapeitteessä havaitsemistaan muutoksista näin: ”Alle kuukauden päästä huomasin jo selvän muutoksen. Djiegon karva alkoi kiiltää, ja suurin muutos oli se, että sillä ei ollut enää lainkaan hilseilyä.” Laura totesi, että muutokset näkyivät selkeästi. Hän nauroi tuotteen auttaneen niin hyvin, että testijakson lopulla Djiego piti klipata, koska sille kasvoi niin hyvä ja tiivis karva, vaikka ei ollut vielä edes kylmä vuodenaika kyseessä. Maneesissa ratsastaessa hevoselle tuli hyvän karvapeitteen ansiosta niin hiki, että klippaaminen tuli todella tarpeeseen.

Laura oli tyytyväinen testijakson aikana näkemiinsä muutoksiin ja kertoi aikovansa käyttää Nutrolin®-sarjan hevosten Iho ja Karvapeite –öljyä Djiegolle jatkossakin.