Citruss on parikymppinen kimo ruuna, joka on asunut Mia Kainulaisen tallissa jo vuosikymmenen ajan.

Mia muistelee, että ruunan ruokintaan lisättiin Nutrolin® HORSE Skin & Coat siinä vaiheessa, kun hän oli tutustunut tuoteperheeseen ja ottanut ne tallinsa käyttöön. ”Eli ikuisuus sitten”, Mia naurahtaa.

Esteratsuna aikaisemmin uraa tehnyt ruuna sai vaihtaa arkensa koulupainotteisemmaksi uuden omistajan harrastussuuntautumisesta johtuen, ja pikkuhiljaa ratsusta onkin on kuoriutunut varsin pätevä koulukiemuroiden hallitsija. Citruss on Mialla ratsutuspaketilla, ja Mia on treenannut ruunaherraa kuin omaansa. Ja niin vain on käynyt ilmi, että vanheneva hevonen ei kuulu kevyempään käyttöön, vaan se on itse asiassa parantanut otteitaan iän myötä.

Nutrolin® HORSE Skin & Coat vaihtui Joint Duoon, ja Citruss paranee kuin viini vanhetessaan.

”Kukapa olisi uskonut, että parissa vuodessa esimerkiksi piaffe parantuisi enää tämän ikäisellä hevosella? Olemme tehneet sitä jumppamielessä, sillä liike vaatii hevoselta aika paljon voimaa ja lihaskoordinaatiota. Lannerangan lihaksisto on muuttunut valtavan paljon, niin että osteopaattikin asiaa kommentoi ihmetellen!”

”Ruunan liike on jopa aikaisempaa vetreämpää ja sen palautuminen on ihan huippuluokkaa, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Ei vanheneva hevonen kuulu automaattisesti kevyemmälle liikutukselle, vaan on hyvä katsoa kokonaiskuvaa ja tunnustella hevosen olotilaa, sopeuttaen treenit siihen.”

Nutrolin® HORSE Joint Duo

MITÄ TEKEE HEVOSESI HYVÄKSI?
Tehokas omega-3-rasvahappojen ja nivelravinteiden yhdistelmä hevosen nivelten hyvinvointiin.
Toisesta hanasta öljy, toisesta nivelliuos.

kimo hevonen ja joint duo paketit

Kalassa on potkua

Kalaöljyn omega-3-rasvahapot (EPA, ETA, DPA ja DHA) tehostavat merkittävästi hevosen ruokintaa. Ne tukevat nivelterveyttä yli 30 kertaa tehokkaammin kuin pellavan, rypsin, hampun ja chian siementen omega-3-rasvahapot.

Glukosamiini ja hyaluronihappo

Nivelravinteet – glukosamiini ja hyaluronihappo – tukevat nivelkudosten uusiutumista ja lisäävät nivelnesteen voiteluominaisuuksia. Kalaöljy tehostaa tätä prosessia.

TUTUSTU