Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite -ravintoöljy tukee kuraruven hoitoa sisäisesti

Monet ulkoiset tekijät voivat aiheuttaa hevoselle eriasteisia iho-ongelmia. Kurarupi on yksi esimerkki näistä ihotaudeista, joiden hoito on usein monimuotoista ja pitkäkestoista.

Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite -ravintoöljy vahvistaa ihoa sisältäpäin. Se sisältää ihon ja karvan hyvinvoinnille välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat ihoa kestämään paremmin ulkoisia häiriötekijöitä.

Erityisesti omega-6 linolihappoa tarvitaan ihon luontaisen suojakerroksen eli läpäisyesteen ylläpitoon. Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite -kasviöljyseoksen koostumus tukee ihon luontaisen suojamekanismin, läpäisyesteen, muodostumista. Huonosti toimiva läpäisyeste aiheuttaa ihon kuivumista ja altistaa iho-ongelmille. Kuiva iho näkyy usein hilseilynä sekä huonona karvana. Kuiva iho altistaa myös bakteeritulehduksille. Hyvin kosteutettu iho sietää siis paremmin tekijöitä, jotka häiritsevät sitä ulkoapäin.

Tuotteen käyttö kannattaa aloittaa vähintään 2-3 kuukautta ennen ongelmakauden alkua.

Hyviä kokemuksia

Rampe iho kuntoon

Kouluratsastaja Mia Kainulaisen kilparatsu Rampella oli ollut kurarupea pitkään kainaloiden sekä takaosan ihossa. Lisäksi hevosen häntä kutisi ajoittain. Mia oli yrittänyt saada hevosen ihon kuntoon hoitamalla sitä eri tavoin, mutta ruvet palasivat aina uudestaan. Hän aloitti Iho ja karvapeite -öljyn käyttämisen, jonka seurauksena Rampen iho muuttui parempaan kuntoon.

”Rampen iho on ollut aivan erilainen tämän öljyn käyttöönoton jälkeen. Ei mitään ihottumaa tai kurarupea, ja häntä on kutissut selkeästi vähemmän”, Mia summasi öljyn vaikutuksia.

Helpotusta Spookyn iholle

FWB-tamma Maybe Spooky on ollut varsasta lähtien herkkä sekä iholtaan että mieleltään. Kurarupi on häirinnyt Spookya sekä aiheuttanut hankalia iho-oireita, joiden seurauksena on pahimmillaan ollut imusuonentulehdus. Sen omistaja Eeva Nygren päätti kokeilla Iho ja karvapeite -öljyä helpottaakseen hevosen oloa.

Öljy vahvisti Spookyn ihon kuntoa monin tavoin. Kurarupioireet helpottivat sekä kesällä Spookylle ei aiheutunut yhtä suurta vaivaa hyönteisistä kuin aikaisemmin, ja myös tämän läsipäisen hevosen turvan iho on kestänyt parempana.

Näin Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite toimii

Linolihapon lisäksi tämä öljyseos sisältää linolihapon vaikutusta tukevia rasvahappoja: alfa-linoleenihappoa, gamma-linoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA). Mukana on luonnollista E-vitamiinia, jota iho myös tarvitsee voidakseen hyvin.

Nutrolin®-tuotteissa käytetään vain luonnollista E-vitamiinia, joka on 1,5 kertaa tehokkaampaa kuin synteettinen. Luonnollisesta E-vitamiinista käytetään nimitystä d-alfa-tokoferoli (pakkauksissamme käytetty termi) tai RRR-alfa-tokoferoli. Synteettinen E-vitamiini on muotoa dl-alfa-tokoferoli, josta käytetään myös nimitystä all-rac-alfa-tokoferoli.

tukee ja hoitaa ihoa

Lue lisää

Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite on ainutlaatuinen, patentoitu ravintoöljy hevosille. Se sisältää runsaasti linolihappoa, joka on ihon ja turkin hyvinvoinnille välttämätön omega-6-rasvahappo. Lisäksi Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite sisältää linolihapon aineenvaihduntaa tehostavia omega-6 ja omega-3-sarjan rasvahappoja (GLA ja SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *