Smeagol ja Sauron ovat itämaisia lyhytkarvakissoja. Kissojen emäntä, Jessica Eklund, oli tutustunut koirien Nutrolin®-öljyihin jo aiemmin. Hänellä on kissojen lisäksi kaksi kiinanharjakoiraa, joiden luottovalmiste on Nutrolin Iho & turkki®. Kun Jessica huomasi, että kissoille on omat Nutrolin®-tuotteet, hän osti niille heti omat pullot.

Molemmat kissat rakastivat öljyä heti! Niiden turkit muuttuivat paljon paremmaksi. Kiilto lisääntyi, ja ihon kuivuus väheni. ”Olen hyvin tyytyväinen kissaöljyihin, ja siihen että öljyt on kehitetty varta vasten kissojen tarpeisiin. Haluan että kissani elävät pitkän, terveen elämän ja että ne menestyvät näyttelyissä. Siksi minusta tuntuu hyvältä täydentää kissojeni ruokintaa Nutrolin®-kissaöljyillä joka päivä. Smeagol saakin jokaisesta näyttelystä arvosteluksi Excellent hienon, kiiltävän turkkinsa ansiosta”, kertoo Jessica.

Suosittelen näitä öljyjä kaikille kissoille, niin nuorille kuin vanhoille. Ruskean Smeagolin koko nimi on SC Jean Dark Abra Kadrabra JW “Smeagol”. Valkoisen nimi on CH Jean Dark Benjamin Syrsa “Sauron”.

– Jessica Eklund