Tuhansia tarinoita – Kissat

Sinun tarinasi

Koirien Nutrolinit ovat olleet markkinoilla jo lähes 10 vuotta, joten tarinoitakin on kertynyt valtavasti. Kissatarinoita meillä on vasta muutama. Haluaisitko kertoa oman kokemuksesi Nutrolin®-kissatuotteista ja tulla mukaan Tuhansiin tarinoihin? Kaikkein parasta on, että joku muu voi saada siitä toivoa tai ajatuksia oman kissansa tilanteeseen. Lähetä tarina kuvan tai videon kanssa meille osoitteeseen tai Facebookissa (Facebook/Nutrolin Kissat). Lyhyemmän tarinan voit jakaa myös Instagramissa hashtagilla #Nutrolinlife. Tuskin maltamme odottaa tarinaasi!

Parivaljakko Ruotsista

Smeagol ja Sauron ovat itämaisia lyhytkarvakissoja. Kissojen emäntä, Jessica Eklund, oli tutustunut koirien Nutrolin®-öljyihin jo aiemmin. Hänellä on kissojen lisäksi kaksi kiinanharjakoiraa, joiden luottovalmiste on Nutrolin Iho & turkki®. Kun Jessica huomasi, että kissoille on omat Nutrolin®-tuotteet, hän osti niille heti omat pullot.

Molemmat kissat rakastivat öljyä heti! Niiden turkit muuttuivat paljon paremmaksi. Kiilto lisääntyi, ja ihon kuivuus väheni. ”Olen hyvin tyytyväinen kissaöljyihin, ja siihen että öljyt on kehitetty varta vasten kissojen tarpeisiin. Haluan että kissani elävät pitkän, terveen elämän ja että ne menestyvät näyttelyissä. Siksi minusta tuntuu hyvältä täydentää kissojeni ruokintaa Nutrolin®-kissaöljyillä joka päivä. Smeagol saakin jokaisesta näyttelystä arvosteluksi Excellent hienon, kiiltävän turkkinsa ansiosta”, kertoo Jessica.

Suosittelen näitä öljyjä kaikille kissoille, niin nuorille kuin vanhoille. Ruskean Smeagolin koko nimi on SC Jean Dark Abra Kadrabra JW “Smeagol”. Valkoisen nimi on CH Jean Dark Benjamin Syrsa “Sauron”.

– Jessica Eklund

Sädehtivä Theo

Theo tuli Suomeen vuodenvaihteessa Puolasta ja on siitä pitäen kieputtanut tassunsa ympärille kaikki tapaamansa ihmiset. Nuoriherra on abessinialaiskissa Adalbertus Theodor, joka on jo ehtinyt tehdä vaikutuksen myös näyttelytuomareihin. ”Olen tuonut kasvatukseen ulkomailta useita somali- ja abynaaraita ja –kolleja. Haen kasvateilleni ihanaa luonnetta ja terveyttä, ja tämä upea kollipoika on osoittautunut nappivalinnaksi”, toteaa Jaana Heikanen, joka on kasvattanut kissoja Kharn-Ka –nimellä vuodesta 2003 saakka.

Theon lyhyessä, tiiviissä karvassa kiillon lisääntyminen alkoi näkyä muutaman viikon käytön jälkeen. ”Kauniista kissasta tuli vieläkin kauniimpi, ja näyttelyissä tämä on iso plussa. Hyvinvoinnista ei kannata tinkiä, oli lemmikki sitten näyttely- tai sohvasamppiooni”, muistuttaa Jaana.

Ruokarajoitteinen Torsti

Yhdeksänvuotias pyhä birma Torsti on synnynnäinen snobi – oikea kronkeli. Torstilla on koko ikänsä ollut suppea ruokavalio, ja vuosi sitten kissa sairastuikin sen takia.

Löysimme ihanan eläinlääkärin, joka osasi suositella kissojen Nutrolin-öljyä uuden ruokavalion tueksi. Torsti on virkeämpi, ei ole enää sairastellut, ja turkki kiiltää eikä enää takkuunnu kuten ennen. Lisäksi maku on snobinkin mielestä kohdallaan – kun ottaa öljyn esille niin alkaa järjetön huutokonsertti ja öljy katoaa kupista ennen kuin ehtii sanoa “kissa.”

Neea Simonen