Elina Jänesniemi

Elina Jänesniemi on kokenut agilityn ammattilainen, jolla on runsaasti kokemusta kilpailemisesta Suomen huipulla sekä kansainvälisissä arvokilpailuissa. Hän on myös edustanut Suomea MM- ja PM-kilpailuissa.

Kilpailemisen lisäksi Elina kouluttaa eritasoisia agilityn harrastajia, sillä hän nauttii kouluttamisesta jokaisella solullaan. Elina on kannustava kouluttaja, joka rohkaisee koulutettaviaan tekemään parhaansa ja ylittämään itsensä. Hän on hyvin tarkka, ja hän haluaa koulutettaviensa tekevän asiat täsmällisesti ja tavalla, joka sopii jokaisen omalle koiralle.

Elinalle on myös tärkeää, että koiria kohdellaan hyvin ja reilusti eikä niiltä vaadita asioita, joita niille ei ole vielä opetettu. Vaikka Elina pitää kilpailemisesta ja kouluttamisesta, tärkeintä on kuitenkin nauttia yhteistyöstä koiran kanssa.

Koirien yleinen hyvinvointi on Elinalle tärkeää, joten Nutrolin®-tuotteet kuuluvat hänen koiriensa ruokavalioon. Elinan koirat käyttävät eri Nutrolin®-tuotteita kunkin koiran elinkaaren mukaisesti. Pentuvaiheessa on käytössä Nutrolin Pentu®, ja koiran kasvaessa siirrytään tarpeen mukaisesti joko Nutrolin Iho ja turkki® -öljyyn, Nutrolin Sporttiin tai Nutrolin Senioriin.