< Powered by Nutrolin®

Sari vähäniitty

Sari Vähäniitty on kokenut ja osaava agilityharrastaja ja -kilpailija. Hänellä on lukuisia mitalisijoja SM-kilpailuista ja hän on edustanut Suomea useita kertoja maajoukkuetasolla. Sari on kilpaillut agilityssa noin 20 vuoden ajan viiden eri bordercollien kanssa.

Nutrolin_Sari_Vahaniitty8
Nutrolin_Sari_Vahaniitty-1

Hän aloitti kilpailemisen Alin kanssa vuosituhannen vaihteessa. Edi oli toinen Sarin kisakoirista ja sen kanssa hän voitti Suomen mestaruuden.

Tämän hetken kisakoirista vanhempi, Uri, on osallistunut MM-kilpailuihin kerran ja PM-kilpailuihin kolme kertaa. SM-hopeaa Urilla on yksilökisoista kaksi, toinen hallimestaruuksista ja toinen ulkokentiltä. Lisäksi Sari ja Uri ovat saaneet SM-joukkuehopeaa.

Toisen hänen nykyisistä kilpakoiristaan, Ykän, takana on Sarin kolme entistä kisakoiraa. Ykän isä on Uri, jonka takaa löytyvät Sarin entiset kisakoirat Iiro ja Ali isoisinä molemmilta puolilta.

Kilpailemisen lisäksi Sari kouluttaa muita. Hän on pidetty ja osaava kouluttaja, joka on tunnettu positiivisesta asenteestaan ja tavastaan kannustaa koulutettaviaan.

Nutrolin®-tuotteet ovat tuttuja Sarille jo vuosien ajalta. Hän käyttää tuotteita ympäri vuoden ja ottaa huomioon kisakauden vaikutuksen. Silloin käytössä on eri Nutrolin®-tuotteet kuin lepokaudella.

Nutrolin_Sari_Vahaniitty6
Nutrolin_Sari_Vahaniitty3
Nutrolin_Sari_Vahaniitty7