Kysymyksiä ja vastauksia – Hevoset

Kuinka valitsen oikean Nutrolin®-tuotteen?

Sarjassa on kolme erikoisöljyvalmistetta hevosille. Mieti mitä haluat ravinnon täydennyksellä saavuttaa, sillä ei ole olemassa yhtä yleisöljyä joka huolehtisi kaikista rasvahappotarpeista. Eläimen tarpeet muuttuvat iän ja erityistilanteiden mukaan. LUE LISÄÄ >>

Kisahevonen, kesäihottumainen vai ongelmia nivelissä?

Iho tarvitsee oman rasvahappoyhdistelmänsä. Urheilu- ja kilpahevoset taas hyötyvät erilaisesta öljyseoksesta, joka sisältää myös runsaasti luonnollista E-vitamiinia. Niveliä huolletaan tehokkaimmin eri ravintoaineiden yhdistelmällä kuin ihoa. Nutrolin®-tuotekehitys perustuu huippuluokan tieteelliseen osaamiseen, ja siksi sarjassa on useita valmisteita.

Nutrolin® Hevoset

Nutrolin Hevonen Iho & karvapeite™

Ainutlaatuinen, patentoitu ravintoöljy hevosille. Se sisältää
runsaasti linolihappoa, joka on ihon ja karvapeitteen
hyvinvoinnille välttämätön omega-6-rasvahappo
LUE LISÄÄ>>

Terve iho ja kaunis karvapeite

Nutrolin Hevonen Iho & karvapeite™ ravitsee ja suojaa ihoa sekä antaa lisää kiiltoa. Tukee kesäihottuman hoitoa.

Ostoksille

Millä tavalla Nutrolin Hevonen Iho & karvapeite™ voi auttaa kesäihottumasta kärsivää hevosta?
Kesäihottumasta kärsivien hevosten iho tulisi pitää mahdollisimman hyvässä kunnossa ja vahvana ulkoisia tekijöitä vastaan. Nutrolin Hevonen Iho & karvapeitteen sisältämät välttämättömät rasvahapot vahvistavat ihon luontaista suojamekanismia, läpäisyestettä, joka auttaa pitämään ihon paremmassa kunnossa silloin kun kesäihottumaa aiheuttavat polttiaiset ilmestyvät häiritsemään hevosta.

Iho & karvapeitteen käyttäminen kannattaa aloittaa jo kevättalvella eli reilusti ennen ongelman alkamista, jotta ihon läpäisyeste ehtii vahvistua.

Nutrolin Hevonen Sportti™

Suojaa kudoksia ja auttaa palautumaan.
Ainutlaatuinen E-vitamiinin ja omega-3-rasvahappojen yhdistelmävalmiste. LUE LISÄÄ >>

Suojaa urheiluhevosen lihaksia, niveliä ja jänteitä

Nutrolin Hevonen Sportti™ ylläpitää tuki- ja liikuntaelinten joustavuutta. Se hillitsee tulehdusta ja hapetusstressiä sekä tehostaa palautumista rasituksen jälkeen.

Ostoksille

Miten hevosten Sportti eroaa koirien Sportista?
Öljyt eroavat sekä omega-3-rasvahappojen että E-vitamiinin määrän suhteen. Hevosen Sportissa ne vastaavat hevosen tarvetta. Hevosen Sportissa astaksantiini on korvattu kolminkertaisella määrällä E-vitamiinia, joka vastaa urheiluhevoselle suositeltua E-vitamiiniannosta.

Kala ei kuulu hevosen luontaiseen ruokavalioon, joten miksi Nutrolin Nivelessä ja Sportissa on sitä?
Kala ei kuulu hevosen luontaiseen ruokavalioon, mutta hevonenkin hyötyy merkittävästi kalaöljyn omega-3-rasvahapoista. Nutrolin öljyjen valmistuksessa käytetty kalaöljy sisältää EPA:n ja DHA:n lisäksi myös harvinaisempia omega-3 sarjan ETA- ja DPA-rasvahappoja. Nämä kalaöljyn omega-3-rasvahapot hillitsevät elimistön matala-asteista tulehdusta. Niiden teho on yli kymmenkertainen verrattuna kasviöljyjen kuten pellavan, rypsin, hampun ja chian siementen omega-3-rasvahappojen tehoon.

Kalaöljy tehostaa E-vitamiinin ja nivelravinteiden vaikutusta hillitsemällä tulehdusta.

Avatut koirien Nutrolin®-tuotteet täytyy säilyttää jääkaapissa, miksi hevosten Nutrolin-tuotteissa ei ole samaa ohjeistusta?
Kaikki Nutrolin öljyt valmistetaan tavalla joka suojaa niitä hapettumista vastaan. Jääkaappisäilytys varmistaa, että öljyt säilyvät laadukkaina käyttöiän loppuun asti. Koska hevosten annokset ovat suurempia kuin koirien annokset, hevosten öljyjen käyttöaika on lyhyempi. Öljyissä tapahtuu hapettumista vain vähän, vaikka se säilytettäisiinkin tallilla ilman jääkaappia. Suosittelemme kuitenkin säilyttämään öljyt mahdollisimman viileässä, jotta ne säilyisivät mahdollisimman tuoreina. Jos joudut pitämään tauon öljyn käytössä, suosittelemme, että siirrät öljyt jääkaappisäilytykseen tauon ajaksi.

Miksi pulloissa ei ole pumppua?
Nutrolin öljyjen valmistuksessa kiinnitetään huomiota ilman (hapen) haitallisten vaikutusten minimointiin. Öljypullon pumppu sekoittaa jokaisella pumppauksella öljyn sekaan ilmaa, joka saa aikaan öljyn hapettumista. Nutrolin öljyt ovat hyvin suojattuja hapettumista vastaan, mutta emme silti halua altistaa öljyjä turhaan hapen vaikutukselle. Sen vuoksi emme siis käytä pumppua pulloissamme.

Miksi öljyt on pakattu metallipulloihin?
Valo ja ilman happi ovat pahimpia öljyjen härskiintymistä aiheuttavia ympäristötekijöitä. Muovi ei ole öljyille hyvä pakkausmateriaali, sillä valo sekä happi pääsevät sen läpi vaikuttamaan öljyn laatuun. Nutrolin-öljyt on pakattu metallipulloihin, jotka eivät läpäise ilmaa ja valoa ja ne ovat myös helposti kierrätettävissä.

Öljyn hapettuminen ei tarkoita sitä, että sen sisältämien rasvahappojen määrä vähenisi merkittävästi. Hapettumista täytyy välttää siksi, että hapettumisessa muodostuu rasvahappojen hajoamistuotteita, jotka ovat haitallisia. Erityisen haitallisia ne ovat varsoille sekä ikääntyneille ja kovassa rasituksessa oleville hevosille.

Nutrolin Hevonen Nivel Duo™

Suojaa niveliä ja vaimentaa tulehdusta nivelkudoksessa.
Tehokkaammat yhdessä: omega-3-rasvahapot,
E-vitamiini ja lääkelaatuiset nivelravinteet. LUE LISÄÄ>>

Auttaa liikkumaan puhtaammin

Nutrolin Hevonen Nivel Duo™ suojaa rustoa ja pehmytkudoksia kovassa rasituksessa. Se tukee nivelongelmien monimuotoista hoitoa ja parantaa ikääntyneen hevosen elämänlaatua.

Ostoksille

Annan hevoselleni nivelvaivoihin yrttivalmisteita, joten voinko antaa sille Nivel Duoa? Voiko niillä olla jotain haitallista yhteisvaikutusta?
Nivel Duon valmistuksessa käytetyt raaka-aineet (kalaöljy, glukosamiini, kondroitiini ja MSM) ovat hyvin siedettyjä, mutta varovaisuutta kannatta noudattaa, jos hevoselle antaa samanaikaisesti muita valmisteita. Erityisesti yrttien, joilla on verta ohentava, antikoagulanttinen vaikutus, Nivel Duon käyttöä ei suositella.

Nutrolin® Hevoset

Share this Post