Huolenpitoa

Oikeat omegat, enemmän elämää

Nutrolin®-sarjassa on viisi erilaista tieteeseen perustuvaa rasvahappovalmistetta koirille, kolme hevosille ja kaksi kissoille. Tuotteemme auttavat sinua täydentämään eläimen ravitsemusta läpi elämän ikäkausi- ja erityistarpeiden mukaan. Nutrolin®-tuotteet ovat eri öljyjen seoksia, ja niihin on lisätty muita luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ja tehostavat rasvahappojen vaikutuksia. Jokainen Nutrolin®-tuote on siten paljon enemmän kuin tavallinen rasvahappovalmiste.

Tuotteemme valmistetaan Somerolla omassa elintarviketehtaassamme. Ne ovat 100% luonnollisia. Lisäksi valmisteemme ovat elintarvike-, jopa lääkelaatuisia, kuten nivelten hyvinvointiin kehittämämme yhdistelmätuote. Laatu myös säilyy viimeiseen pisaraan saakka, sillä Nutrolin®-tuotteet on suojattu hapettumista vastaan menetelmällä, jonka tuotekehittäjämme, rasvahappotutkija, eläinravitsemuksen dosentti, Mikko Griinari, on kehittänyt yhteistyössä Tanskan teknillisen yliopiston (DTU) kanssa.

Terveyden vaaliminen on viisautta ja huolenpitoa, joka voi säästää eläimen isoilta harmeilta. Nutrolin®-tuotteiden vaikutukset näkyvät yleisesti 2-6 viikossa. Jos eläimellä on vakavampia oireita, kuten ontumista, on syytä käydä eläinlääkärillä tutkittavana.


  • Eri tuotteet eri ikävaiheisiin ja erityistilanteisiin

  • Valmistetaan Suomessa

  • 100 % luonnollisia

  • Elintarvike- ja lääkelaatuiset raaka-aineet


Vuonna
0
Nutrolin lanseerattiin
Meillä on
0
tuotetta koirille, kissoille ja hevosille
Meillä on yli
0
fanittajaa