Jessica Kerttunen ottaa Nutrolin Hevonen™ -tuotteet myös treenimatkoille

Kouluratsastaja Jessica Kerttunen ryhtyi käyttämään Nutrolin Hevonen™-tuotteita pian sen jälkeen kun ne tulivat myyntiin. Wesku ja Sulo ovat ehtineet käyttää kaikkia kolmea tuotetta, ja Jessica on tyytyväinen kaikkien vaikutuksiin. Tavoitimme hänet Saksasta treenaamasta, ja sielläkin ovat Nutrolinit mukana.

Epämääräisen harmaa Wesku olikin musta

Nutrolin Hevonen Iho ja karvapeite™ -öljyä lähdimme kokeilemaan Weskulla eli Westsidella, koska sillä oli huonolaatuinen, harmahtava karvapeite. Lisäksi kun hevonen onnistui kolhaisemaan itseään, kolhukohtaan tuli lähes aina verinaarmu. Tämä kieli siitä, ettei ihokudos ollut kovin vahvaa. Olin jo aiemmin yllättynyt iloisesti siitä, kuinka hyvin Nutrolin Hevonen Nivel Duo™ oli toiminut toisella ratsullani Sulolla. Siksi lähdin mielelläni kokeilemaan myös ihon hyvinvointiin kehitettyä valmistetta. Laskin, että yksi pakkaus kestää kolme kuukautta, ja päätimme kokeilla sen aikaa, kuinka ongelmien kanssa kävisi”, Jessica muistaa ajatelleensa.

”Kahden ensimmäisen kuukauden aikana ihon laatu parani niin, ettei verisiä naarmuja enää tullut, vaikka jotain sattuikin. Neljännen kuukauden kohdalla hevonen alkoi kiiltää, ja sen väri muuttui mustaksi entisen epämääräisen harmahtavan sijaan”, Jessica summaa havaintojaan. Jos jotain kolhuja sattuikin, niistä jäi entistä harvemmin jälkiä. Kaljuja kohtia ei ollut enää satulan tai suitsien alla, joista karva aiemmin helposti kului pois.” Ihon hyvinvointiin tarkoitetusta ravintoöljystä löytyy pellava-, hamppu- ja rypsiöljyn lisäksi luonnollista E-vitamiinia. Se auttaa korjaamaan rasituksesta tulevia hapetusreaktioiden synnyttämiä vaurioita. ”Tämäkin on tärkeä asia meille”, lisää Jessica.

Nutrolin® Hevonen Iho ja karvapeite

Jessica on pohtinut, kuinka hän aikoo jatkossa täydentää Weskun ruokintaa Nutrolinin hevosvalmisteilla. ”Weskulla on nyt ollut ihotuote käytössä puoli vuotta, ja olen ollut todella tyytyväinen. Koska ongelmia ihon ja karvan kanssa ei enää ole, ryhdyn vähitellen treenien koventuessa vaihtamaan Nutrolin Hevonen Sportti -öljyyn, koska se vastaa taas tähän tilanteeseen paremmin. On mielenkiintoista nähdä, muuttuuko ihon ja karvapeitteen tilanne huonommaksi, kun tuote vaihtuu, vai oliko kenties kyse jostain puutostilasta ja onnistuuko pelkkä kalaöljy pitämään myös ihon yhtä hyvänä?”

Nutrolin Hevonen Sportti™ suojaa Jessican kilpahevosia

Jessica vaihtoi Westsidelle käyttöön Nutrolin Hevonen Sportti™ -öljyn siinä vaiheessa, kun treeni muuttui kovemmaksi. ”Olen huomannut, että nivelten naksuminen on kuukauden aikana loppunut kokonaan. Sitä on aina välillä kuulunut, mutta huomattavasti paljon enemmän täällä Saksassa, jossa treenit ovat olleet kovempia ja talvisaikaan joutuu olemaan sisällä. Tästä olen yllättynyt.” Sportti on nimensä mukaisesti suunniteltu raskaassa liikunnassa oleville hevosille. Tästä johtuen siinä on myös suurin E-vitamiinipitoisuus Nutrolinin hevostuotteista. Kun kudosten hapetusstressi pienenee, paranee palautumiskyky, ja tuloksena on paremmat tulokset harjoitteluissa ja kilpailuissa. Tuotteessa on runsaasti myös tulehdusta hillitseviä omega-3-rasvahappoja.

Nutrolin HEVONEN SPORTTI

Nutrolin Hevonen Nivel Duo™ on parantanut Sulon turnauskestävyyttä

Ensimmäisenä Jessica lähti kokeilemaan Nutrolin Hevonen Nivel Duo™  -tuotetta. Nutrolinin koiratuotteet olivat entuudestaan tuttuja Jessicalle ja hänen perheelleen. He olivat todenneet ne hyviksi, joten Jessica halusi kokeilla Sulolle Nivel Duoa. ”Sulo oli ollut meillä neljä vuotta. Koko sen ajan sille oli etsitty sopivaa niveltuotetta, josta saisi mahdollisimman hyvän vasteen”, kertoo Jessica. Sulo on kokenut kilparatsu, jonka meriittilista on melko komea: kolme SM-mitalia kolmesta eri lajista, EM-edustus, 2 PM-mitalia kahdesta eri lajista sekä Rabotalent-kilpailun voitto kenttäratsastuksessa. Olisi siis varsinainen ihme, jos tämä kulutus ei näkyisi nivelissä.

Nutrolin® Hevonen Nivel Duo

”Olemme testanneet useita nivelvalmisteita. Suurinta osaa käyttäessä en ole huomannut minkäänlaista eroa. Kun tarkastelee purnukoiden kylkiä, vaikuttavien aineiden pitoisuudet ovat melko mitättömiä. Osaa Sulon maha ei ole kestänyt ja käyttö on jouduttu sen takia lopettamaan”, Jessica summaa

Nivel duoa aloimme syöttää lähes vuosi sitten. Siitäkin Sulo sai aluksi löysän mahan, mutta pienensimme jauheen annostusta ja lähdimme nostamaan sitä pikkuhiljaa ylöspäin, jolloin oireita ei enää tullut. Syöttäessämme pelkkää öljyä oireita ei tullut. Jauheessa on nivelille tärkeitä rakennusaineita, MSM:ää, kondroitiinisulfaattia ja glukosamiinia. Kalaöljy taas vähentää tulehdusreaktioita. Yhdessä jauheen kanssa ne hillitsevät tulehduksia, pitävät nivelet notkeina ja voideltuina. E-vitamiini pitää lihakset vertyneinä sekä toimivat vaurioituneille kudoksille rakennusosina. Eron huomasimme jo muutamassa viikossa. Sulolla tämä on näkynyt parempana turnauskestävyytenä ja palautuminen rankkojen treenien jälkeen on ollut nopeampaa. Lisäksi se mieluusti tarjoaa koottua ravia, mikä kertoo siitä, että liikkumisen täytyy olla helppoa ja kivutonta. Olen ollut 100% tyytyväinen siihen, kuinka positiivisella tavalla tämä tuote yllätti ja erityisesti siihen, kuinka iso ero hevosessa on nähtävissä.